Poniżej prezentujemy kombinacje smakowe, które najczęściej wybierają nasi klienci i takie, które my lubimy najbardziej.
Jasne biszkopty, mus truskawkowy
Jasne biszkopty, mus ananasowy, żelka truskawkowa, mus truskawkowy, frużelina ananasowa.
Kakaowe biszkopty, krem z mascarpone i masłem orzechowym, prażone fistaszki.
Kakaowe biszkopty, krem czekoladowy, frużelina wiśniowa.
Kakaowe biszkopty, krem z mascarpone, kawą i cukierkami Kasztanki, konfitura z czarnej porzeczki.
Kakaowe biszkopty z kremem malinowym na bazie serka mascarpone.
Kakaowe biszkopty, krem kajmakowy z mascarpone, banany i konfitura z czarnej porzeczki.
Kakaowe biszkopty, krem kajmakowy z mascarpone, orzechy pekan, krówki.
Kakaowe biszkopty nasączone kawą, krem z białej czekolady z cukierkami “Białe Michałki” i prażonymi orzeszkami ziemnymi, konfitura z czarnej porzeczki lub malinowa. Tort smakuje wybornie również na jasnych biszkoptach.
Biszkopt kakaowy, biszkopt orzechowy, krem kawowy na bazie serka mascarpone.
Kakaowe biszkopty, krem mascarpone z pokruszonymi ciasteczkami Oreo, chrupka z mlecznej czekolady, żelka malinowa.
Jasne biszkopty, krem cytrynowy na bazie kremu mascarpone, konfitura jagodowa, borówki amerykańskie.
Jasne, puszyste biszkopty, krem mascarpone z tartą czekoladą (mleczną, deserową lub gorzką), wkładka owocowa (np. truskawkowa).
Jasne biszkopty, żelka malinowa zatopiona w musie z białej czekolady.
Kakaowe biszkopty, krem z mlecznej czekolady, krem kokosowy, konfitura z czarnej porzeczki.
Jasne biszkopty, krem kokosowy, żelka truskawkowa.
Jasne biszkopty nasączone likierem kokosowym, krem kokosowy, frużelina ananasowa.